so different, but still the same


Look what I found

har märkt att flera fotobloggar lagt upp bilder på första snödropparna och undrat varför inte jag sett några hemma men nu finally hittade jag en bunt i trädgården. Och tydligen hade dom funnits där en vecka nu utan att någon sagt till, suck! ;)

Depend


gammal eller ny? it's vintage


svart


One Piece

Jag är inte ensam om att vilja ha en One Piece va?
dom ser så otroligt sköna och gosiga ut så om jag nångång har lust ska jag faktiskt köpa en sån, det dumma är att dom är så dyra men får väl se hur det blir :)

Så gör jag miniatyrbilderna

Mitt första "fototips" här på bloggen blir ett enkelt redigeringstips! ;)
Ja hutr gjorde jag nu mina miniatyrbilder?
jag har faktiskt fuskat fram detta och använt en enkel sida som du hittar HÄR.
Tiltshift maker! du väljer var på bilden sakerna ska se litet ut och resten blir suddigt, men ett tips, använd er av bilder som är tagna långt ifrån och helst på hus och människor, det blir bäst då ;)
LYCKA TILL!

Miniature

lite bilder ur arkivet med en gullig redigering, vad tycks? ;)

LOVE YOU ♥


jag blir ändå inte nöjd!

har tagit ännu fler vattenbilder och dom blir rätt coola om man tänker på att jag fångar själva dropparna i luften, själva splashet när vattendropparna kommer typ det andra vattnet osv men jag blir inte nöjd! jag tar alltid från en och samma vinkel och jag tar fortfarande mina vattenbilder på auto utan inställningar o sånt så dom blir alltid likadana, är det nån proffsig fotograf där ute som skulle kunna tipsa om inställningar osv för att jag ska kunna ta dom superbra bilderna jag vill?
Aja ni får se dagens bilder nu iallafall...

Ny kategori!

Hoppsan, en ny kategori har kommit till! Fototips blir det då, "kom på idéen" när jag satt o plugga häromdan och märkte att jag kan mer än jag tror så när jag inte vet vad jag ska blogga om kan jag ju slänga in tips, lite hur man kan göra saker bättre osv!
Släng gjärna in en kommentar om det är nåt speciellt ni vill veta eller om det är nåt ni inte förstår så kan jag ju försöka skriva om det (och om jag inte redan kan det så får jag ta reda på det och samtidigt lära mig själv!).
Hoppas ni uppskattar detta nu, kommentera!
slutartid:1/40    bländare: F11     ISO: 1600
Fotograf: jag
Modell: Ida

sweetiepaiii


it´s just me...


I close my eyes and see a whole new world

(tänkte bara säga att det förmodligen kommer komma många inlägg nu som bara innehåller bilder med tanke på att det finns många bilder på lager från fotningen med hanna!)

A small piece of colour