God jul!

En överlycklig Emma säger i efterskott God jul till er alla där ute. Hoppas ni alla fick en fin julafton med mycket mys, fina presenter, god mat och kalle anka såklart! haha.
Själv var min jul toppen, fick fina saker och en riktigt härlig dag!
/ LOVE-bokstäver, halsband med änglavingar, vanilj parfym, 1000 kr, vintage tavelram, vintage burk /

Utöver detta fick jag ännu mer pengar, två t-shirtar, en stickad tröja, mjukishorts, massa godis, biokort.  Tusen tack allihopa! :)

Imorgon drar man iväg till farfar sin för att fira ännu lite mera jul och så har jag än och annan kompis att överlämna julklappar till. Som jag skrev tidigare, hoppas alla har haft en underbar jul, puss och kram.

En julbock..

/ fråga mig inte varför jag tog kort på en julbock... jag bara kände för't! notera att bilden hamnar i min kategori "djur" /

juligt

/ jag och Leya, blir årets julkort - moder min som tagit bilden /

WEEEEEY DET ÄR SNÖ UTE :') ska slänga på mig kläder nu och gå ut och fota lite innan snön försvinner. Juldesign på bloggen när som helst också såklart! livet rullar på.

Inte vinter någonstans..

/ bild på Zlatan, tagen förra året /

Ingen vinter, ingen julkänsla, ingenting? Julafton om ungefär en vecka och knappt något tecken på vinter? lite snö i början av december som snabbt försvann i regniga borås... Det suger! Jag vill ha snö, vara barnslig och åka pulka och iallafall ha en vit jul! Snälla snö kom........
Surt när det är så mörkt också, går ju inte att ta bilder förutom några få timmar om dagen. Ska förhoppningsvis fota med Hanna i helgen. Kände även att det var väldigt viktigt att dela denna informationen (inte..).
Min fråga till er: har ni snö där ni bor?? om ja, så kommer jag att flytta dit!

Lucia

/ bild tagen från Filippas blogg /

Lucia idag och jag och några fler flickor stod för Luciatåget. Drar till skolan vid 7 tiden där det bjuds på frukost och julkalendern och sedan gör vi oss i ordning för firandet, riktigt fina var alla!

något fint


Jag är med i en fototävling hos Siri. Temat är "något fint" och får tolkas hur man vill, första pris är en valfri vara för högst 300:- på fotofyndet.se och andra pris är en 5-i-1 56cm reflexskärm.
För att anmäla dig till tävlingen klickar du {här}.

smyckesboxen.se

Dessa tre ringar kommer från smyckesboxen.se!

Anledningen att jag skapar en ny kategori vid namnet "Smycken" är för att jag fotar för smyckesföretag! Här har ni som sagt tre supersnygga ringar från smyckesboxen. Kommer antagligen komma upp många smyckesbilder här på bloggen!

DECEMBER DECEMBER!

vad är detta? jag är helt lost! okej, det är 2a december, det känns som att detta är tillfället då man ska lägga upp en otroligt vintrig bild med snö och hela altet! men nej, då självklart har inte snön kommit än, suck.
Och bara för att vara speciell nu när alla kommer med sina vintriga bilder så gör jag tvärt om och lägger upp en sommarbild, jag saknar sommaren!
sommar in my heart! men nu ska vi inte vara sånna, det är ett halvår kvar (omg) innan sommaren kommer igen... men snart är julen här, mysigaste tiden på året! KÄÄRLEEEK!
känner att detta blir ett väldigt annorlunda inlägg men bom bom bom, snart kommer allt bli normalt, om jag någonsin blir normal dvs... aja ska sluta tjata nu, haha!

CIAAOOOO!♥