kattungar

Min stuga ligger på en gård utanför Halmstad. Mina släktingar äger gården och bor i dom två andra husen där. Min morfars bror bor i ena huset och han och hans fru äger flera katter som varje år får kattungar. Känner mig bara lyckligt lottad utav det (Sotis och Flisar har vi en gång i tiden fått utav dom).
Detta året har det vart 3 kullar, en i våras - dom är nästan stora nu, en i början av sommaren - dom är väl några veckor, och sen så fick dom 6 nya kattungar nu när jag var nere och jag tror jag döööör så söta är dom. Jag har än en gång sett dom här minimala och supersöta nyfödda kattungarna, dom har fortfarande inte öppnat ögonen och mamman ligger där med dom hela tiden så har inte fått någon bild ännu. Men iallafall så tänkte jag visa dom andra supersöta kattungarna så NJUUUT av sötheten!
vad säger ni? lyckligt lottad eller vad? få träffa sånnhär godingar varje sommar!♥

Rest in peace

Som jag sa har det hänt mycket och en av alla saker är att jag förlorat ännu en katt. För lite mer än en månad sen var jag den galna katttjejen som hade 3 katter liksom, nu har jag 1. Som ni vet så dog Sotis för ett tag sen och nu är det då Chippen som avlivats. Det blir så otroligt tomt, jag vet inte vart jag ska ta vägen, mina underbara älsklingar försvinner.
Bara den senaste månaden kom jag så otroligt när Chippen för han förändrades när Sotis försvann, han blev mer närgången och gosig hela tiden och nu blir det så sjukt tomt när han är borta.
Vill bara säga att jag älskar dig Chippen, kommer aldrig glömma våra minnen. När du klättrade upp i en tall och satt där i flera dygn, när du var liten kattunge - hur du vickade på svansen innan du attakerade mina fingrar.
Jag har haft tur, flera underbara djur i mitt liv. Vill tacka för det.
Rest in peace Chippen, 18/7-2011♥

Varbergiiissh!

Som sagt har jag varit i varberg med min sköna Becca! vi har badat, solat, kollat på både solnedgång och soluppgång, riktigt mysigt, vi åkte till ullared över en dag (det jag köpt lägger jag upp nån annan dag), träffade Sandra och massa mer, inte så jättemånga bilder som togs men här får ni lite av hur det såg ut.
bara för att jag älskar denna bilden när Becca pratar med sin brorsa.... haha snyggiiiiing!

det är då Beccas lillebror när han tog surflektioner, lite kul o kolla på faktiskt. Alla trillade hela tiden, hehe!
HÄÄÄRLIGA dagar må jag säga.
ska ta en dusch sen kommer resten av inläggen.

flower power


egowoman


Nytt

Köpte två toppar på Gina igår, hade tänkt mig rosa och orange men dom var slut så fick bli neongul och turkos... måste bara säga att jag ÄLSKAR den gula färgen och jag ser jeetebruuun ut i den, hihihi tummer upp där!:)
tog bilderna från ginas hemsida och enligt mig är iallafall inte den gula färgen alls lik, eller jo det är den nyansen fast i verkligheten är den mycket skrikigare, men aja, SUPERNÖJD iallafall!:)
59:- styck på som sagt Gina Tricot.