vackert


BYXDRESSEN

mohahah här kommer äntligen en bild på byxdressen! och som vanligt så vill inte sånt som jag tycker är supersnyggt fastna som jag vill på bild sååå... Den ser bättre ut i verkligheten, okej?;)

Tävling - Sommarbild

Jag tävlar hos Ylva som har en tävling som är i samarbete med tvspelsweb.se där man kan vinna ett ministativ. Om jag vann skulle jag vilja ha det här stativet.
Jag hoppas att jag vinner för liksom ett litet stativ är alltid användbart. T ex när jag ska ta närbilder är mitt problem att få dom skarpa, och mitt stativ är för stort, då skulle jag haft ett litet stativ. Sen det stativet jag valt har böjbara ben så om jag är ute i skogen och fotar kan det inte alltid vara lätt att ha plan mark att ställa stativet på men vill fortfarande få de skarpa och awesome bilderna, då kan man ju faktiskt sätta fast det stativet runt ett träd så kan man fota lika bra igen! Tror verkligen att jag hade haft riktigt stor användning för ett litet stativ så jag HOPPAS verkligen att jag vinner, hihi puss!:*

Det jag köpte (förutom byxdressen...)

detta var då det jag köpte på Gekås, sen dagen innan vi åkte till Åhus köpte jag en ny bikini inne på Lindex så jag glömt visa! eller det kanske synte liiiite på en av bilderna jag la upp från stranden men det kan ju räknas som en liten tjuvtitt! here it comes.

Åhus

har nyss kommit hem från Åhus. Åkte dit i onsdags och ah, idag kom jag hem...
det har vart riktigt härligt och jag har fått en fina fiskens solbränna, hiihihihi älskart'.

vila i frid<3

Du kom till oss och gav oss kärlek, och du lämnade oss med sorg.
Sotis, vi älskar dig och kommer aldrig glömma dig. Alla minnen som bara dyker upp i huvudet hela tiden gör så att tårarna inte kan sluta rinna. Du är nog världens mysigaste katt och det finns ingen eller inget som kan ersätta dig, du är speciell.
2011-06-14, vila i frid<3

.


Instagram

Dessa bilder får hamna i kategorin "Foto; tips". Fast det är väl ett tips för er med iPhones för en bra och tuff redigering. Appen heter "Instagram" och jag kan säga att jag älskar den, man kan lägga massa effekter på bilderna men på dessa har jag valt "Nashville", en av mina favoriter :)


hallelujah (jeff buckley) - min version

jag vet att jag sjunger en ton fel i första versen och att ett ord blir fel i sista versen men är ändå stolt över mig som vågade. Skakade under hela framträdandet och mådde illa av nervositet. Fick många att gråta och det var flera som kom fram och gav mig komplimanger. Släng gärna in en kommentar vad ni tycker?


Konfirmerad

Happ, då var man konfirmerad och jag kan väl passa på o tacka alla underbara människor som jag tillbringat min konfirmationstid och för alla som kom till konfirmationsgudstjänsten.
Fick mycket fina saker som jag bara ska fixa bild på, sen lägger jag ut det på bloggen. Sen så var det så att jag sjöng solo i kyrkan så släkten vill ju att jag ska lägga ut video på det oxå.Såpa-bandy

Några bilder jag glömde ladda upp på bloggen igår var ju bilderna från såpa-bandyn! Vi spelade alltså bandy på en pressening med vatten och såpa på och man kan väl säga att vi halkade lite då och då;)
asså jag undrar lite vad jag göra på denna bilden... ser ut som en gorilla av nåt slag.


haha det var VÄLDIGT roligt!
vi paddlade öven kanot under förmiddagen i torsdags men man vågade inte riktigt ha med kamera eller telefon ut på vattnet så det blev inga bilder, tyvär!

Tävling hos Linnea

Har anmält mig till ännu en tävling och den är denna gången hos Linnea. Priset är en valfri vara för högst 150:- från Johan Pixels webbshop och om jag vann skulle jag valt en IR-kontroll för min lilla Nikon kamera. Temat är sommar och här är mitt bidrag till tävlingen:

BOVIK 01-03/06


sol, bad och mycket mer! vet inte vad ni tror men det var så mycket mer än kul. Tack allihopa för några underbara dagar!<3