150 gratis!

/eyoo, vet inte om jag visat just denna bilden förut, men ni kommer ihåg lappen? mohahah/

helloooo! för er som inte visste går det nu att beställa hem 150 bilder gratis på photobox.se (+50:- portoavgift) vilket jag håller på att göra just nu. Dock har det tagit enormt många timmar för mina bilder att ladda så ett tips är ju att förminska bilderna en aning innan ni bestämmer er för att beställa dom! En till nackdel, erbjudandet gäller till den 24 november och det funkar bara om man är ny som medlem på sidan och om man klickar via denna länken så skynda er! ;)
Har valt massa bilder att hänga upp i mitt rum + att jag beställt massa bilder från typ läger och allt vad det nu är som jag ska sätta in i ett fotoalbum och sen kolla på när jag är gammal :') haha jag vet jag låter som värsta tönten men jag har ju från när jag var liten och vet att jag kommer vilja kolla tillbaka på detta, speciellt alla konfabilder och allt! hihoo allt jag ville säga, passa på och ta del av detta braiga erbjudandet, puss o hej!
update: märkte nu att man beställer 75 bilder i taget med portot 49:- så det blir sammanlagt 98:- (lurendrägeri hah? ;)) men det blir fortfarande billigare än vad det hade blivit annars så jag kör på detta!

Give up on being perfect and begin the work of becom yourself.


Instagram

som ni vet så är min uppdatering sämt, I KNOOOW! tänkte bara säga att om ni är intresserade av min uppdatering och fortfarande vill höra av mig när jag inte uppdaterar så är jag väldigt aktiv på iphone-appen Instagram. Lägger upp bilder varje dag, som då är tagna med telefon och inte kamera. Har sagt det innan men jag säger det igen så ni vet det nu när uppdateringen är som sämst!

Ha det, ciao!♥
image description
uppdate: jag heter emmagester på instagram!

WOHO!

Okej, jag har inte uppdaterat alls mycket, sorry för det, mohaha. Ska försöka uppdatera mera men kan inte lova nånting än, har supermycket att göra i skolan och det bara drar åt sig all min tid just nu... Ska fota med Anna och Hanna imorn så förhoppningsvis ska jag uppdatera lite mer efter det.
Hoppas ni har det bra annars och allt vad man nu kan säga för att avsluta ett inlägg.
Puss och hej!

Giraffes

Har totalt glömt av bilderna från djurparken som jag tog i Augusti? Tänkte iallafall visa typ en av de få bra (hehe)!

foto-workshop

Just nu i skolan har vi en kurs, och den handlar om inget mindre än foto. Jag tycker det är superkul för nu är det så att min lärares syster som är fotograf (har fotat för ELLE och andra modetidningar i New York) har kommit på besök till våran skola och lär alla elever i 9an hur kameran fungerar osv. Kan redan det hon lär oss så hjälper vänner som inte förstår (hehehhe). Men iallafall så hade vi en workshop idag där vi fick fota oså så tänkte visa lite hur det såg ut, enjoy!
Projektet är bara påbörjat men jag ser verkligen fram emot resten, det ända roliga med skolan just nu verkligen, haha!

"The mind can recognize what the heart is trying to deny"

When you can't get someone out off your mind...
Than maybe they're supposed to be there.
Remember "the mind can recognize what the heart is trying to deny".

converse ♥


I will never forget you.


Oktober - lyckad fotomånad.

Om ni frågar mig så är Oktober 2011 hitils den mest lyckade fotomånaden för mig. Har tagit en massa porträtt som jag är helnöjd med, tänkte visa en liten sammanfattning.

2011-10-09 - Månadens första fotografering, med Hanna.


2011-10-11 - Lyckad fotografering med Ida, Hanna och Anna.


2011-10-16 - Min första fotografering med Amanda, blev många bra bilder!


2011-10-23 - Månadens sista fotografering, med Anna.


Som jag skrev så är jag väldigt nöjd med bilderna och känner att jag utvecklats väldigt mycket bara senaste månaden. Hoppas på precis lika bra bilder nu i November!

make a wish, take a chance, chase a dream.

eyoo!
har internet med hjälp av en liten tråkig sladd så får sitta i vardagsrummet med min lilla data, hippohej det får funkar för mig! nej men bara för att det löst sig så jag iallafall HAR internet så betyder det inte att uppdateringen kommer bli toppen igen... jag kommer inte orka sitta här nere hela tiden så tyvär kommer det fortfarande vara lite dålig uppdatering men ska försöka uppdatera mycket.
puss o hej!♥