we don't remember days, we remember moments.Jag måste nog ha haft otursdag idag. Precis som alla torsdagar så börjar jag med att glömma av att jag börjar tidigare, vilket inte va så big deal för våran lärare var sjuk. Senare i skolan får man ett sms av systern där det står att mitt facebook-konto blivit hackat så fick gå in på hur många sidor som helst för att byta lösen. Och sist men absolut inte minst så busar jag med min kompis som råkar sätta sig på min fot så det knakar till lite och nu kan jag inte gå, som tur var är det bara en liten stukning så vi kan ju hoppas på att jag kan vara med på morgondagens uteaktiviteter imorn i skolan.

BTS - fotografering med Anna


lite knas, vill bara uppmana om att den 5 bilden, anledningen till att jag går så konstigt är för att mina fötter är sönderfrusna och det kändes som knivar när jag gick där! Skadeglädjaren Anna var tvungen att fota...
Iallafall är detta ett exempel på hur det kan se ut när vi fotar, det blir alltid några knasiga bilder!

it's the little things that makes life big.


Finalist!

haha än en gång är jag finalist i en tävling och detta är tävlingen hos Anna med temat "min bästa bild". Jag har som sagt blivit finalist och nu känns det verkligen som att jag vill vinna denna tävlingen så jag ber er verkligen att gå in och rösta på mig här! Helt obeskrivligt hur glad jag skulle bli!
Tusen tack till er som lägger nån minut på mig och slänger in en röst, skulle uppskattas till 1000! puss på er, ciao<3

Glädje är som ett ljus. Tänder du det för andra, faller skenet tillbaka på dig själv.


running from your life never turns out right, just stay and fight.

en av alla bilder vi tog idag. om jag ska avslöja själva idéerna vi hade i huvudet så var det väl vit klänning, ensam på en lång strand, kanske gå i vattnet osv. Bilderna blev inte alls som vi tänkt oss, dels för att det var så j*vla kallt i vattnet (dahh?) och solen sken när vi egentligen ville att det skulle vara typ grått ute, vi hade inte heller någon lång strand. Men vi fick till det ändå, det blev nog många bra bilder, speciellt höstbilder! sen måste jag bara säga att jag älskar bilden här ovan, det var inte alls meningen att vi skulle göra nån skräckbild, men så fick det bli!
Hoppas ni kommer gilla bilderna som dyker upp, haft en riktigt roliga och kall dag, puss!

det kommer nytt!

känns som att alla mina bilder är slut nu, jag vet att dom inte är det men orkar inte rota bland alla gamla bilder och ladda upp utan jag gillar när det är nya grejer!
men ja, det nya börjar ta slut nu, hehe. Men imorgon ska jag och Anna dra iväg och ha en kanske inte så förutsägbar fotografering och jag är dundertaggad inför detta! vad det blir, jo det får ni först se imorn eller t o m på måndag. Jag är så otroligt taggad och jag hoppas verkligen bilderna blir som jag tänkt mig, eller iallafall bra/bättre än jag tänkt mig.
Jag tänkte bara säga detta till er så ni har nåt att se fram emot från allt detta som känns gammalt nu.

hippohej, det var allt för mig!

fotograf Anna

black&white


Grattis tjejen!<3

Stort grattis till finaste tjejen! Min bebis är 15, grattis grattis grattis, gå in här och skriv grattis till henne!
blandat med bilder från 7an till 9an

vill inte begära för mycket...

...men det skulle verkligen vara superduper skjysst om ni ville rösta på mig i ännu en tävling! ni hittar den genom att klicka HÄR! skulle vara så enormt snällt och jag uppskattar verkligen allt ni gör för mig.
det är denna bilden ni isåfall ska rösta på, nummer 8!
tusen tack till er som gör det, massa pussar och kramar<3

dream as you will live forever, live as you will die tomorrow.


från arkivet

får bli en hyffsat gammal bild, är faktiskt rätt nöjd med bilden och tycker redigeringen passar till men jag skulle nog gjort på ett annat sätt om det var nu jag skulle fota precis sådär.

finalist!

Är finalist i tvspelsweb's fototävling på facebook och skulle uppskatta enormt mycket om ni ville rösta på mig, som ni ser i några inlägg under så deltar jag med en bild på en kattunge, temat var som sagt NYTT.
Har ni facebook så klickar ni bara HÄR så kommer ni till min bild och det ända ni behöver göra är att kommentera röst, jag röstar eller nånting liknande. Det skulle betyda mer än ni tror om ni bara går in och gör det, tusen tack till er!

Nytt!

Nu är den nya designen klar, hoppas verkligen ni tycker om den för jag är väldigt nöjd faktiskt!
Denna kanske tyvär inte stannar så värst länge med tanke på att den är höstig och det börjar gå över till vintern men det fixat vi när vi kommit till snön och det kommer massa sånna bilder på bloggen ;)

Släng gärna in en kommentar vad ni tycker!
Bättre/Sämre?

everybody wants happiness, nobody wants pain. but you can't have a rainbow without a little rain.