build a bridge and get over it.


don't stop dreaming when you wake up.


var det nån som sa höst?

bild tagen i förrgår i Alingsås.

if I had a flower for every time you made me smile, i would have a garden to walk in.

"gammal" bild, ny redigering

Svartvit

är med i en fototävling hos Jonna. Temat är svartvit och priset är ett valfritt filter från tvspelsweb och om jag vinner vill jag ha detta. Vill du komma till tävlingen klickar du här.

don't waste your life worrying, live everyday as if it was your last.


the only thing that can bring out your true smile is the things that really makes you happy.


"Life can only be understood backwards but must be lived forwards."


a true friend is the one that still belive in you when you doesn't.

NU är jag hemma från Gamleby! lite sorgligt är det när man tänker att man faktiskt aldrig kommer få åka dit igen... japp det var sista gången och kommer sakna det så in i bombens mycket!
Men iallafall så får ni de två första bilderna serverade i detta inlägg och antagligen de bästa bilderna från årets Gamleby (brukar ju inte bli så seriöst fotandes där). Mer bilder kommer komma allt eftersom men här får ni så länge, hope u like.

Anna den fina!

Bild från igår!

moa:
hej, kan du inte lägga in lite bilder typ "behind the scenes" :p det vore roligt att se hur ni gjorde osv... och sen lite bilder på andra människor än dig, du är jättevacker

Svar:
Ville börja med att säga tack. Sen så är det självklart att jag ska ladda upp mer bilder på mina kompisar, om man kollar längre bak i arkivet så är det mer bilder på dom än mig, det är den senaste tiden det blivit mer på mig just för jag har fått en personlig fotograf, haha nej men jag och Anna har börjat fota mer och mer tillsammans och det blir mycket bilder på mej (hehe) men ja, efter denna veckan kommer nog bara bilder på mina kompisar så håll ögonen öppna! Vi försökte även ta lite behind the scenes bilder igår men lite svårt när man är två personer med en kamera? Men jag ska försöka fixa lite mer sånt;)

(och nej jag la inte upp denna bilden just för kommentaren utan jag hade sen igår tänkt ladda upp den på bloggen, jag menar - hur fin är inte kvinnan? mer bilder från fotograferingen kommer komma allt eftersom, när jag kommit hem igen!)

Problemas

vilken kategori ska man lägga denna i? porträtt eller djur? vilket dilemma?!?!?!?:O får bli porträtt...
Fotograf: Anna

Trying to be someone else is just waste of the amazing person you already are.

3 bilder på mig från fotograferingen med Anna i tisdags! och glömde säga en sak, jag är brunett!
Imorgon kommer Anna hit och ska fota mig och Leya, hoppas det blir några söta bilder, om jag hinner så kommer jag ladda upp dom bilderna annars kanske vi inte hörs förens om en vecka. Ska nämligen med alla 9or och halva 8an åka till "the famous Gamleby" på måndag och vi stannar där tills fredag, kommer bli GRYMT kul!:D
Men ah, som sagt vi får se, kommer nog skriva ett hejdå inlägg innan jag drar, pussar!

I want to be a lion, have the power and don't need be afraid of anything.


BIG NEWS...

... JAG SKA SKAFFA HUND!
eller asså lite smått fel mening att säga att jag ska skaffa hund, det låter som om det inte kommer bli en hund förens flera veckor. Men samtidigt kan jag inte säga att jag har skaffat hund, den gamla ägaren lämnar över hunden på onsdag eftermiddag så direkt efter att de varit på besök idag så stack jag och mamsen iväg till djuraffären och köpte lite grejer som kan behövas!
Åh vad jag är glad, har velat ha hund i några år nu och ÄNTLIGEN!! jag kan inte sluta le, kommer säkert inte kunna sova heller, haha soo excited! (hoppas det funkar mellan henne och katten...)
Som ni kanske förstår kommer lilla Leya som hon heter att vara min lilla super modell så självklart kommer ni få se henne massor här i bloggen!
Eftersom jag hatar bildlösa inlägg så får ni en mobilbild från idag, en liten tjuvtitt på min sötnos.
inte världens bästa bild eftersom hon vägrade stå still men det får duga sålänge!
HAPPYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACE!:D

i´d rather stay alone than call you my friend.

var på djurparken igår med familj och vänner, kommer väl komma lite bilder allt eftersom så håll utkik!