Bloggen läggs ner

Hej. Ja, jag har tråkiga nyheter. Jag kommer lägga ner denna bloggen. Jag har inte blogglust, och framförallt så har jag noll fotoinspiration nu förtiden, jättesvårt nu på vintern när allt är vitt ena sekunden och andra sekunden är allt mörkt, förstår ni vad jag menar? Iallafall, jag tycker att det är jättetråkigt att jag lägger ner nu när jag nästan haft bloggen i 2 år, nog mitt rekord på blogglängd ändå. Under denna tiden har jag nått besöksrekord så höga som 200 medans jag andra dagar varit nere på kanske 10 pers, eller under första månaderna med bloggen så vad det kanske bara 5 pers osv. Det har vart en otrolig resa och jag kommer att ha kvar själva bloggen, just för att kunna kolla tillbaka på gamla bilder och se gamla minnen osv, se hur jag hade det då. Haha, när jag skriver detta blir jag värsta deprimerad, kom igen liksom? det är bara en blogg. Men ja, ni förstår kanske hur jag tänker?
Hur som haver, detta blir antagligen mitt sista inlägg här på fotoavemma så jag tänkte bara säga hejdå och stort tack till alla som följt min blogg, som kommenterat mina inlägg osv, jag uppskattar allt, en liten snäll kommentar har kunnat göra mina dåliga dagar bra ibland och det ska ni ha cred för!

Nån gång i framtiden kanske jag skapar en ny blogg så håll ögonen öppna, ni kanske ser mitt ansikte och mina bilder någon annanstans? ;)
Puss och kram och än en gång, TACK

Spanien väntar!

Hellooo, drar till spaninen på fredag. Tror inte jag kommer blogga så mycket innan det och sen är det ingen bloggning under en vecka, kanske inte så stor skillnad mot i vanliga fall men då vet ni iallafall. När jag kommit hem kommer det antagligen att komma många bilder och videos här. Vet ni vad som är coolt? jag har köpt ett over board undervattensfodral till min iphone så kommer även komma undervattensbilder, HUR COOLT? jag är helt såld, kommer använda det hela tiden, hihih.

trist att jag inte har nån bild som jag kan lägga in i detta sammanhanget men som jag skrev nyss, det kommer bilder sen, vänta bara!

Men det var väl ingenting mer jag hade att säga just nu, ska försöka förbättre mig med bloggningen men kan tyvärr inte lova något. Funderar på att starta upp en ny blogg, en som är lite vardag och foto osv, får se hur jag gör. Tills nästa gång jag bloggar, ha det bäst, puss och kram!

Till er som faktiskt stannar kvar trots min dåliga bloggning, ni är underbara, just sayin'.

you got no reason to cry, show the world with your smile.


Gott nytt år!

/ ph1-blandade bilder från året, ph2-jag och ida, ph3-moa,jag,oscar och ida, ph4-fyrverkerier (mobilbilder) /

Ja men tjena, nu var det nytt år! Firade nyår tillsammans med min ett riktigt gött gäng, god mat, mycket skratt osv. Förresten, intressant det här med nyårslöften, själv så är mitt nyårslöfte att inte nämna detta året under hela året om ni förstår vad jag menar? haha råkar jag nu säga detta året så måste jag köpa typ 1 kg godis till 3 andra personer som gör samma sak, undra vem som klarar sig längst....?
Min fråga till er - Vad är erat nyårslöfte? kan vara ganska intressant att veta, tycker sånt är kul!

/ Oscar, Moa, jag, Ida, Elin & Sofia /

Och till sist, GOTT NYTT ÅR!